Få behandlet dine sportsskader hurtigt uden ventetid

Det kan være utrolig ubelejligt at få en sportsskade – det kan have konsekvenser for både ens sportskarriere, men også ens dagligdag som f.eks. ens arbejde. Derfor er det for mange mennesker vigtigt at deres sportsskader hurtigt bliver behandlet, så de kan komme videre i deres liv. Det kan dog tage sin tid, hvis man beslutter sig for at arbejde med det offentlige.

Der kan være utrolig lang ventetid på at komme til den rette behandling og evt. Operation, som man kan have behov for, for at komme på toppen igen.

Undgå ventetid – bliv behandlet på CPH-Privathospital

På CPH Privathospital er de utrolig dygtige til at behandle sportsskader, og det er helt uden ventetider. Her bliver det prioteret at folk kommer hurtig igennem og får en god behandling. De går utrolig højt op i kvaliteten på deres behandlinger og de arbejder derfor ud for både de højeste standarder inden for nationale og internationale standarder.

Du er derfor sikret altid at få den bedste behandling her.

Deres idrætslæge har mere end 20 års erfaring som superliga-læge i Danmark og i dag er han stadig superlige-læge for Lyngby boldklub. Bjarne Szczurek Pedersen er altså en yders kompetent læge når det kommer til sportsskader. Han har set det meste og har derfor en masse erfaring med i baggagen til at undgå skaderne. Udover Lyngby Boldklub så samarbejder CPH Privathospital med en masse andre sportsklubber i Furesø, hvor de behandler både amatører, men også de professionelle sportsudøvere. Det er vigtigt for dem hurtigt at blive behandlet og komme på toppen igen.

Forebygning er vejen frem

Den bedste behandling mod sportsskader er god forebygning. På CPH Privathospital kan deres fysioterapeut hjælpe dig med at forebygge mod skader. Det er nemlig vigtigt at man får trænet de rigtige muskler i kroppen samt at man sørger for at få varmet ordentligt op og strukket ud, så man giver kroppen de bedste vilkår under træningen.

Efter din skade er behandlet er det også vigtigt, at du bliver rådgivet til den bedste genoptræning. Det ses rigtig tit at folk der har været skadet starter for hårdt og for hurtigt ud og derfor hurtigt bliver skadet igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *