Spabade er gode for kroppen

Der kan være en lang række forskellige årsager til, hvorfor du skal anskaffe dig et spabad. For de fleste mennesker handler det typisk om at få noget ekstraordinært lækkert, som de kan bruge til at slappe lidt ekstra af i. Det er de seneste par år blevet utroligt populært, at få sit eget spabad derhjemme. Både at få et indendørs bygget ind på sit badeværelse, men også at få etableret et udendørspa.  

Der er rigtig mange mennesker som synes det er utroligt lækkert at kunne hoppe i et varmt spabad udenfor selvom at der ligger sne rundt om dem. Det er også lidt en fantastisk illusion, at man hopper ned i varmt vand mens luften er iskold.  

Men udover bare at være godt for ens mentale velvære, så har et spabad faktisk også en lang række fysiske fordele, som kan være effektive for mange mennesker.  

 Det giver bedre blodomløb 

Når du hopper i et spabad så kan du faktisk opleve at dit hjerte pumper op til 35% mere blod rundt i kroppen, hvilket både skyldes den lavere tyngdekraft i vandet, men også dysserne der er i et spabad. Hvis man får indstillet dem rigtige kan de være med til at give et bedre blodomløb.   

Nyrerne bliver renset ud 

Når man er i spabad så bliver blodet tvunget fra benene op til hjertet, som beskrevet ovenover. Det gør at nyrerne de begynder at producere mere urin, hvilket er med til at rense ud i din krop. Det er igennem urinen at giftstoffer og diverse affaldsprodukter typisk forlader kroppen.   

Det er godt for led og muskler 

Når man er i vand så bliver ens led automatisk mere smidige da de ikke skal bære hele din vægt. Hvis du kombinere dette med et spabad og justere dysserne så de “massere” dine muskler ordentligt så vil det blødgøre muskelfibre og bindevæv, hvilket er med til at låse f.eks. stive led op i kroppen.

Så udover der er en masse luksusøse fordele ved at have et spabad derhjemme, så er der også en lang række helbredsmæssige fordele som på sigt kan være rigtig gode for kroppen.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *